Posyandu Lansia Desa Banjurpasar

Desa Banjurpasar saben tanggal 12 nganakna posyandu lansia kusus warga desa Banjurpasar bagian kulon,nek tanggal 5 kusus bagian Banjurpasar Bagian wetan.Bagian kulon antarane warga Dukuh Banjurpasar ditambah sebagian warga Dukuh Jurutengah.Nek iring wetan warga Dukuh Jurutengah bagian wetan karo warga Dukuh Sitiadi karo Dukuh  Kliwonan.

Termasuk dina siki tanggal 12 -10-2022 senajan suasanane udan deres Tim Kader posyandu Lansia tetep semangat nganakna kegiatan kie.Tim sing di pandegani Bidan Desa.yakue ibu Bidan Novi Herowati anggotane Bu Windu Riyani,Bu Tugiyem,Bu Kadarwati,Bu Puji Lestari,Bu Lestari ,Bu Watiningsih.kabeh mau pada nyekel bagiane dewek dewek.Bagian Pendaftaran Bu Tugiyem,Pemeriksaan Tensi darah Bu kadarwati,bagian Penimbangan Berat Badan bu Windu Riyani,liyane ana sing Pembagian PMT,nek Bidan Menei obat karo saran saran kesehatan.

Masyarakat pada sadar pentinge kesehatan mulane tetep semangat pada teka angger kapan ana Posyandu.buktine dina kie akaeh banget sing teka,nganti bu bidan Novi wis wara wara ket mau bengi persiapan mbok ngisuk mbludag.Temenan mbareng tekan titimangsane warga teka sek sekan njaluk disit kabeh.

Nggo ngantisipasi sek sekan pada njaluk disit kader lansia wis nggawe potongan kertas nomer antri,men adil ora pada eyel eyelan njaluk disit.Nganti awan warga sing rata rata umur 50 tahun munggah pada mangkat meng Posyandu Lansia ngecek kesehatane dewek dewek.