Pembagian BLT DD Bregodho KAPING SEDOSO

Dinten sak meniko tanggal 20 Oktober antawis tabuh 09 00 WIB desa Banjurpasar mbagi yotro Bantuan saking pemerintah ingkang pu wastani Bantuan langsung tunai (BLT) ingkang saking sumber Dana Desa ambal kaping sedoso.124 KPM nampi yotro bantuan meniko.Meniko mliginipun sakin sekawan pedukuhan ingkang wonten desa Banjurpasar nun inggin Dusun Banjurpasar,Dusun jurutengah,dusun Sitiadi tuwin dusun Kliwonanan.

Sakin 13 RT dalah RT mniko pun pilih warga masyarakat ingkang  mlebet kategori miturut keputusan ingkang pun sepakati nalikanipun Musdesus,ugi ndasari saking data DTKS (data terpadu Kesejahteraan sosial) dados mboten namung adedasar putusanipun pamon punopo Kepala Desa.

Acara meniko pun leksanakaken milai tabuh 09,00 ngantos parpurna tabuh 12.00 WIB,kanti pun sekseni Kasi PM saking kecamtan Buluspesantren

Perwakilan Danramil,Kapolsek minongko FORKOPIMCAM dipun bagi ,dipunpoto kangge SPJ sedoyo sami hadir nampi bantuan meniko.