Musim Tanem Pantun Desa Banjurpasar

Siki wulan Nopember munggah Desember Desa Banjurpasar mulai pada tandur musim rendeng (Udan) .Nek cara pertanian diarani MT I.Senajan ket wingi sempat udan bae,sebaran sempat gagal ning warga desa Banjurpasar tetep semangat ulih pada megawe kususe tani.termasuk pegawe negeri ,guru, TNI,Polri uga pada melu tetanen nang wektu senggange.

Ora ketinggalan Kepala Desa Banjurpasar Tasino uga wis ket wingi wingi nyambat wargane pada ngrewangi tandur.Semana uga warga sekiter Banjurpasar kayata Gonganglegi,Indrosari,Ampih.

Teng Banjurpasar puniko ndamel sistem Tanam Jajar legowo ateges 2-1,3-1,4-1.kangge peningkatan hasil manut paugeran saking Dinas terkait inggih puniko DISTAPANG>