Warga RT 02 RW 04 Banjurpasar ndamel Saluran Pembuangan Air

Warga Dukuh Sitiadi RT 02/04 Banjurpasar tanggal 15 wulan Nopember tahun 2022 kepungkur ngawontenaken kempalan kangge madosi caranipun warga pedukuhan kasebat mboten klelep amargi toya banjir.Amargi kawontenan geografis ingkang langkung ndep pun bandingaken wilayah kilenipun.

Rencana ingkang pun rancang Ketua RT Saulud dalah sedoyo warga Rt 02/04 pun setujuni Kades Banjurpasar meniko bade nyudat batas RT nggih meniko griyonipun sederek Dalsimin kaliyan Mbak Miasih supados pun damel soloran nyudat wates kangge dalan toya medal saking lokasi inkaeng megung toya jawahipun kados dene daleme Pak Rasijo,Sutrisno,Parno.