PENETAPAN CALON KEPALA DESA BANJURPASAR TAHUN 2023

Rikolo tanggal 11 Agustus 2023 Panitia Pemilihan Kepala Desa Banjurpasar sampun netepaken  poro piyantun ingkang bade nderek nyalon dados Pangarso Pemerintah Desa Banjurpasar (kepala desa) Adicoro ingkangpun  leksanakaken Rikolo wanci siang tabuh 13.00 jumbuh kalian undangan kanti nomor 005/015-pan pilkdes/Ds Bps/2023 ingkang dipun tujukaken dateng Forkopimcam,BPD,Kepala Desa ,Bakal Calon ,Anggota Panitia,Ketua RT/RW Tuwin Tokoh Masyarakat Banjurpasar.

Saking Forkopimcam Rawuh Camat Buluspesantren Wawan Sujaka.Kasi Tapem Sarjono,Kasi PM jaelan tuwin setunggal staff Evi Retnawati.ing kaodangan meniko Camat jlentrehaken pinten pinten Paugeran kangge ngawekani supados Pesta demokrasi teng dusun amoun ngantos pun cidrani kanti money politik punopo dene pasulayan antawis para pendukung,ampun ngantos tugel tali pasederekan amergo wonten Pilihan Kepala Desa.

Dene sak sampunipun dipun undi menurut pendaftaran   kangge tempat duduk dikursi kontestasi meniko ngasilaken nomor 1 Setyo Budi, 2  Tasino 3 Queen Apriyanto aji 4. Sunarto