Posyandu Remaja desa Banjurpasar Memeriahkan HUT Proklamasi kemerdekaan ke 78

Kangge meriahaken Pengetan HUT RI 78, Posyandu Remaja Tunas harapan Desa Banjurpasar ngawontenaken Lomba Estafet karet dalah  Joged Balon wonten ing Balai Desa Banjurpasar dinten Minggu tanggal 13 Agustus 2023 tabuh 09.00 WIB.

Acara rutin ingkang dipun ontenaken tiap wulan meniko mboten kados biasanipun amergi wulan meniko nyarengi wulan Agustus  dodos ngalap pantes kangge dipun sarengaken lomba.

Sak derengipun lomba pun wiwiti koados biasanipun absen,daftar hadir,pengukuran berat badan tinggi badan,tensi, pembagian PMT,tablet tamabah darah (FE) Lare remaja umur 10-24 tahun jaler/estri meniko sami dugi wonten ing Balaidesa Banjurpasar.