Musyawarah Pembahasan RKPDesa Banjurpasar Tahun 2024

Masyarakat Banjurpasar kabeh dina wingi selasa tanggal 22 agustus 2023 Pemerintah desa Banjurpasar manggon nang Kantor Balai desa Nganakna Musyawarah mbahas RKP Desa banjurpasar Tahun 2024.Acara kie danakna sekitar jam 09.00 merga rencana awal acara jam 08.00 merga seka Perwakilan Kecamatan urung Ketingal sami Rawuh,mbareng sekitar jam 09.00 ketingal kasi PM Buluspsantren Bapak Jaelan Rawuh acara terus di labuhi.

Nang acara kie susunan acara ne dmulai Pembukkaan kanti bismillah bareng bareng,Sambutan PLH Kepala Desa,Sambutan Camat, sambutan BPD,acara seteruse Pemaparan Marix materi sing diwacakna aring ketua Tim Pengelola Kegiatan Triyono Hadi,dterusaken tanggapan seka para hadirin kaitane Matrix sing di jlentrehaken sedurunge.

Sebubare kue ana seka Kepala Puskesmas I Buluspesantren Ibu Dwi Sulistiawati ngendikakna usulan Dinkes Kaitane Stunting desa banjurpasar sing maune 21 dadi tambah 2 .kie kudu ditanggapi serius karo Kepala desa keprie carane supayane angka stuting ora mundak tentu ana kaitane karo pola hidup dan sanitasi utawa dene Saluran Pembuangan air limbah dan kebersihan lingkungan utawa deane sampah.