Pelaksanaan Pilkades Desa Banjurpasar

Rikolo tanggal 12 September 2023 Panitia Pilkades desa Banjurpasar minongko sesambunganing asta BPD nglampahaken Tugas ngawontenaken Pemilihan Kepala Desa Banjurpasar tahun 2023.Adicoro meniko pun wiwiti sak derengipun kanti pembagian undangan kangge Pemilihan. Undangan puniko pun pantha dados gangsal warni inggih puniko Putih,Hijau,Pink,Kuning,Biru.Meniko sesuai kalihan kawontenan bilih Banjurpasar pun bagi dados 5 wilayah pemilihan,Putih kangge wilayah Banjurpasar,Kuning kangge wilayah Jurutengah,Hijau kangge wilayah Sitiadai Kilen Pink kangge wilayah Sitiadi wetan dene Biru Kangge Wilayah Kliwonan.Meniko tamtu kangge ngawekani mbok bilih ngantos kedadosan drow antawisipun calon setunggal kalih calon lintunipun.

Adicoro ingkang dipun wiwiti tabuh 07.00 WIB  adicoro protokoler kanti susunan acara Pembukaan ,Pembaccan Pidato Ketua Panitia njlentrehaken sedoyo aturan ingkang berlaku sak lebetipun pemilihan kepala desa dipun lajengaken pembaccaan doa dalh proses pemilihan kepala Desa Banjurpasar.

Dene kasilipun Setyo Budi =30 suara,Tasino =365, Queen Apriyanto Aji =705 Sunarto =954 suara tidak sah=28 suara.