Pembagian Sertifikat Masal (PTSL) Desa Banjurpasar

745 sertifikat program PTSL (Penyertifikatan Tanah Sistematis Lengkap) sampun dipun bagi dateng asto keng nggadah siti ingakng sampun atasnami. Manggen wonten ing aula Balaidesa Desa Banjurpasar tanggal 4 Oktober 2023 Petugas saking BPN,Puldatan tuwin perangkat Desa nyerahaken sertifikat kasebat.

Masyarakat antusias sanget kalian adicoro kasebat ,kasunyatan teng undangan kaserat tabuh 08.30 WIB jam 07,30 masyarakat samopun sami rawuh kempal antri wonten pelataran Balaidesa Banjurpasar.

Petugas saking BPN antawisipun Mas Muhammad,Mas Agil,Mbak Tiwi dkk rawuh wonten Balidesa Banjurpasarantawis tabuh 09 00 langkung sekedik.Pembagian meniko ngantos jam 17.00 WIB.

Proses ndamel sertifikasi masal meniko sampun kagagas  naliko sasi kepungkur warso 2022,kanthi pengukuran tanah,pematokan,sak derengipun dipun ukur ulang dalah pemasangan pathok permanen sak sampunipun jelas ukuran tuwin jelas menggah pengakuan kejelasan pekawisan punopo dene siti sabin.