Penyaluran BLT DD tahap ke V Desa Banjurpasar

Dinten Jum'at tanggal 23 Juni 2023 Pemerintah Desa Banjurpasar minongko sesambungan saking Pemerintah Pusat mbagi Bantuan Pemerintah saking sumber Dana Desa inggih meniko BLT DD tahap V. Manggen wonten ing Pendopo Balai Desa Banjurpasar.

Adicoro meniko dipun wiwiti dening Camat Buluspesantren Wawan Sujaka njlentrekaken  bilih bantuan Pemerintah meniko mboten angsal kangge tumbas Rokok,pulsa lan sakpenunggalanipun supados dipun blanjakaken supados kangge peningkata Gizi masyarakat kangge tumbas wos tuwin kangge tumbas daging,telor,utawi sayur mayur kangge keluarga.

Ing dinten puniko 46 Keluarga Penerima manffaat  pun undang supados mendet yotro meniko sejumlah Rp 300.000 tiap bulan pun akumulasi 3 bulan dados 3x300.000 =900.000 .