Bantuan Cadangan Beras Pemerintah tahun 2023 Desa Banjurpasar

Sak lintunipun BLT DD,PKH,BPNT,ugi onten malih Program saking Pemerintah nun inggih Bantuan Cadangan Beras Pemerintah 2023,bantuan meniko dipun koordinir dening Dinsos liwat pos Indonesia.Bantuan meniko panci pun wujudipun langsung beras.Dene Banjurpasar meniko angsal 252 karung beras isinipun 10 kilo.

Wos puniko pun bagi antawisipun 4 pedukuhan ingkang wonten Desa Banjurpasar inggihpuniko Banjurpasar,Jurtengah,Sitiadi,Kliwonan.

Adicoro meniko ugi pun laksanakaken wonten Balaidesa Banjurpasar pun mulai jam 08.00 WIB ngantos 14.00 wib.Dene nami ingkang angsal inggih puniko: Agus Prasetyo,Amad Sajadi,Aminah,Andi Triyanto,Atik Triyani,Atmo tutur,Basiyah,Daliem Ratniatun.Dariiyah,Darmiasih,Dasoah,Desi Priatiningsih,Dini Bekti ariyanti,Dulah deman,Dwi Apriyaningsih,Efi Mulyaningsih,Eko Budi Laswanto,Enti Suwanti,Evi Nurlaela,Fara safariyanti,Farida Rahmawati,lsp.