Pengajian Rutin Pimpinan Anak Cabang Kecamatan Buluspesantren di Desa Banjiurpasar

Minggu tanggal 29 Oktober  2023 manggon pelataran Mesjid Nurul Huda Dukuh Sitiadi RT02/03 Banjurpasar Kecamatan Buluspesantren ana acara Rutinan sing dianakna aring rombongan muslimat NU se Kecamatan Buluspesantren.Acara sing dilabuhi jam 09.00 WIB kie akeh banget ditekani warga sekecamatan Buluspesantren Kususekau Ibu ibu krono judule muslimat NU nek lanang kue Muslimin.

Agenda rutin selapanan kie dilakoni giliran tiap desa sekecamatan Buluspesantren,ndilalah giliran dina wingi temiba gliran nang banjurpasar kususe dukuh Sitadi Banjurpasar,mulane warga nyiapaken uba rampe kanggo perhelatan religi kie.Panitia nyedaiaken 2000 kursi kanggo persiapan nyambut para tamu.setiap warga infaq 25.000 rupiah nggo persiapan kebutuhan panitian ditambah snack karo nasi lengkap 10 per Keluarga mampu diniati amal .

Kenyataan bener kedaden jam 08.30 WIB warga nahdiyat ws umpel umpelan teka ngebeki pelataran masjid Nurul Huda ,panitia sempat kewalahan amerga saking antusiase warga sing teka melebihi target untung panitia wis siap kanggo ngawekani padete hadirin.

Acara dimulai pembukaan tahlil disambung menyayikan Lagu Idonesia Raya,Hubul waton,Mars Kebumen,Mars Muslimat Nu,dilanjut sambutan Panitia ,sambutan sambutan lain terus pengajian .